Bouwtekening tuinbank

Zet je tuinbank in elkaar!

Een bank in je tuin is een geweldig bezit. Heerlijk genieten van al dat moois om je heen, lekker in de zon of juist onder de boom in de schaduw. Heb je er plaats voor en wil je ook zo’n mooie tuinbank? Geen probleem, ze zijn gewoon te koop, in allerlei soorten, maten en prijsklassen.

Bouwpakket
Je kunt prettig geprijsde tuinbanken in handige pakketten kopen bij de doe-het-zelf winkels of tuincentra. Je hoeft je nieuwe bank alleen nog maar in elkaar te zetten. Gelukkig is in het pakket een bouwtekening van de tuinbank toegevoegd. Alle stappen die je moet zetten om je bank netjes op te bouwen, staan keurig op volgorde genoteerd. Het is niet voor niets een bouwtekening van je tuinbank, de nodige schetsen maken alles duidelijk.

Afwerking
Als je de bouwtekening van je tuinbank netjes hebt gevolgd, heb je een mooie tuinbank opgebouwd. Om je nieuwe aanwinst weer- en windbestendig te maken, is in sommige gevallen nog een behandeling met lak of tuinbeits aan te bevelen, soms moet je er enkele lagen van aanbrengen. En daarna kun je genieten op je eigen tuinbank!